En professionell skogsentreprenör är medlem i Skogsentreprenörerna!

Är du också entreprenör i skogen och vill driva din verksamhet framåt? Vi har idag närmare 700 medlemmar. Både småföretagare som har maskiner, och manuella medlemmar som erbjuder tjänster som röjning, gallring, planläggning och plantering. 

Hos Skogsentreprenörerna får du hjälpen, redskapen och kollegorna du behöver för att kunna ge ditt företag en sund och lönsam utveckling. Skogsentreprenörerna är branschens starkaste nätverk – och med dig som medlem blir vi ännu starkare!
Som medlem får du branschgemenskap, omvärldsbevakning och tillgång till våra skickliga företagsrådgivare med specialistkunskap i allt från avtalsfrågor och juridik – till metod- och personalfrågor. Glöm inte heller våra kurser, rabatter och verktyg. 

Att vara småföretagare är en verklighet som inte är som alla andras. Skogen har sina förutsättningar – och få ställen har så höga kvalitets- och produktionskrav. Kraven ökar hela tiden på oss entreprenörer, och med vår unika verktygslåda får du tillgång till det som krävs för att driva ditt företag professionellt.
En viktig del för Skogsentreprenörerna är också att vara med och forma framtidens skogsbruk för att passa oss skogsentreprenörer. 

Vi tar vårt opinionsarbete på allvar och är vår gemensamma röst i frågorna som är viktiga för just dig. Inte minst när det kommer till att driva våra frågor gentemot våra uppdragsgivare.
Med 23 medlemssektioner över landet blir du som medlem en del av skogsbrukets starkaste nätverk för småföretagare. Välkommen du också!

Läs mer om fördelarna med att bli medlem på Bli medlem.