Skogsentreprenörerna anställer kommunikatör

 

Anna Marinder tillträder den 1 mars på en nyinrättad tjänst som kommunikations- och PR-ansvarig hos Skogsentreprenörerna. Anna kommer närmast från en tjänst som Chef för kommunikation och ägarstyrning på OK ekonomisk förening och har tidigare bl a verkat på liknande poster i Coop-koncernen.

–  Jag är mycket glad över att vi kunnat knyta Anna till oss, säger Skogsentrprenörernas VD Anna Furness. Vår utspridda förening med företagare från norr till söder ställer höga krav på oss att kunna kommunicera både internt och externt. Som medlem ska man förstås kunna ta del av allt som händer hos oss på ett bra sätt. Annas gedigna erfarenhet från medlemsägda företag och kooperationer är högintressant för oss och jag ser verkligen fram emot att kunna professionalisera och vidareutveckla vår kommunikation.

Vid frågor kontakta Anna Furness 010 – 480 47 40

Bild: Per Hammarsjö

Undrar du något?

Kontakta oss gärna