Vi söker en entusiastisk projektledare som vill skapa en säkrare skogsentreprenad!

Branschorganisationen Skogsentreprenörerna samlar cirka 1 000 egenföretagare inom skogsnäringen. Skogsentreprenaden bedrivs i alla typer av väder och terräng, och tillbuden är för många. Skogsentreprenörerna har genom en längre projektfinansiering från Centralfonden fått möjlighet att stötta våra medlemmar i ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Därför söker vi nu en driven projektledare som kan arbetsmiljö, säkerhet och hälsa.

Tjänsten

Projektet sträcker sig under minst tre år, och du som projektledare kommer att ansvara för att ta fram en arbetsmetodik, som därefter ska implementeras hos våra entreprenadföretag. Att jobba systematiskt med arbetsmiljö ska vara enkelt, och det ska vara lätt att göra rätt. Avgörande är också att entreprenörerna ser att satsningen gagnar deras företagande.

En viktig del av ditt arbete blir att samverka med entreprenörernas kunder och att företräda i branschforum kopplade mot projektet.
Eftersom jobbet delvis sker ute hos entreprenadföretagen kommer tjänsten att ge upphov till resor över hela landet.

Vem söker vi?

Utbildning: Akademisk utbildning med inriktning arbetsmiljö.
Erfarenhet: Erfarenhet av att ha arbetat med arbetsmiljöfrågor.
Förmågor: Driven, pedagogisk och anpassningsbar.

För att passa in tror vi att du är skicklig på att ro projekt i land, kreativ och drivande. Du är en social och mycket självgående person som ändå uppskattar lagspelet i en geografiskt utspridd organisation. Vi är en liten arbetsplats med nio anställda, så dina personliga egenskaper kommer att spela en avgörande roll.

Finns du i Stockholmsområdet kommer du att arbeta från vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Finns du ute i landet kan vi diskutera kontorsplats i hemmet. Tillträde enligt överenskommelse.

Färdigheter

  • Microsoft Office 365
  • Engelska
  • B-körkort

Urvalet sker löpande så vi vill ha din ansökan med cv så snart som möjligt, men senast den 15 april. Varmt välkommen med din ansökan till anna.bjork@skogsentreprenorerna.se

Har du ytterligare frågor om tjänsten vänligen kontakta Anna Björk på 010-480 47 41.

Tjänsten är tillsatt.