Tänk en helg med bara skogsvård. Välkommen till magiska Orbaden Spa & Resort längs Ljusnans dalgång i Hälsingland. Två dagar med massor av seminarier, debatt och kanske en och annan ny bekantskap.

Den 18-19 mars 2022 händer det stora saker. Äntligen är tiden kommen för Skogsentreprenörernas helg med bara röjning och plantering i fokus. Ambitionerna är högt ställda och vi siktar på en helhetsupplevelse till nytta och nöje för både små och stora entreprenörer – oavsett var i landet man har sin bas.
Varmt välkommen du också!

Programmet

Programmet kommer inte att vara klart än på ett tag, men vi kan redan nu lova mängder av spännande debatter, diskussioner och föredrag med fokus på frågorna som rör vardagen som entreprenör i skogen. I kombination med en stor portion gemyt, god mat, bra boende och en sällsynt fin miljö, hoppas vi att du ska bli tillräckligt nyfiken för att våga anmäla dig redan nu!

Klart så här långt är att vi checkar in fredagen den 18 mars. Vi börjar med lunch innan dagens program drar igång. Finalen för dag ett blir sedan skogshuggarmiddag med noggrant valda ingredienser från Hälsinglands eget skafferi.
Under lördag förmiddag fortsätter programmet.

Det fulla programmet presenteras i god tid men för att vi ska kunna säkra boende, mat och lokaliteter är det viktigt att du anmäler dig tidigt.

Platsen

Redan för hundra år sedan började folk vallfärda till Hälsingland och Orbaden, känt för sina stärkande skogsbad. I nutid har Orbaden Spa & Resort fått rader av utmärkelser för sin mat och fantastiska atmosfär. Det kan tyckas långt till Orbaden – men det är närmare än du tror!

Priset

Förhoppningen med Skogsvård 2022 är att skapa en årlig nationell mötesplats för landets skogsvårdare. Vi har också månat om att det ska vara prisvärt.
Är du medlem i Skogsentreprenörerna betalar du 2 900:- exkl. moms för att delta. Är du ännu inte medlem kostar det 3 200:-. Då ingår allt – mat, boende i enkelrum och bad.
Väljer du att komma i sällskap och önskar dubbelrum är kostnaden för medlemmar
2 700:- och för icke medlemmar 3 000:-.
För de som vill delta men inte behöver boende, kostar det 950:-. Då ingår lunch, fika och middag.
För att säkra din plats, anmäl dig redan idag!

Covid-19

Skogsentreprenörerna följer förstås Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring sammankomster. Därför kan evenemanget riskera att ställas in. Då betalar vi självklart tillbaka anmälningsavgiften.

Mer information

Kontakta Frans Johansson, frans.johansson@skogsentreprenorerna.se

Anmälan