Medlemmar i Skogsentreprenörerna och certifierade via SE Certifiering kan nu spara tusenlappar på sin företagshälsovård. 

Som arbetsgivare ska man enligt lag kunna erbjuda anställda företagshälsovård, och nu har Skogsentreprenörerna tecknat avtal med Falck. Medlemmar och certifierade via SE Certifiering kan därmed komma undan årskostnaden. Nu behöver man bara betala för timmarna man faktiskt nyttjar tjänsten.

– Som medlem är snitsen att man kommer undan årsavgiften, onödiga tusenlappar för den som sällan utnyttjar sin företagshälsovård, förtydligar Skogsentreprenörernas verksamhetsledare Magnus Nilsson.
Rent praktiskt går det till så att man som firmatecknare i sitt företag kontaktar Falck och tecknar ett avtal.
– Samtidigt för att undvika en egen årsavgift på mellan 2 000 och 3 000 kronor är det viktigt att man hänvisar till vårt avtal, fortsätter Magnus Nilsson.

I samma mening konstaterar han att det finns flera kedjor som erbjuder företagshälsovård, men fördelen med Falck är att man sedan köpet av Previa är klart störst med verksamhet på ett hundratal orter i landet.
– Som branschorganisation har vi själva länge haft vår företagshälsovård hos Previa, och det känns bra att nu kunna lägga till ytterligare en viktig medlemsnytta. Kanske särskilt för de mindre företagen är ju detta en smidig och ekonomisk lösning.
Förutom att slippa årsavgiften innebär det nya avtalet också viss rabatt på timkostnaden inom de områden som rör företagshälsovård – som till exempel rehabilitering och stöd, hälsa och livsstil, ergonomi och kris- och personalstöd.

Undrar du något?

Kontakta oss gärna