Arbeta hos oss! Nu söker Skogsentreprenörerna en rådgivare med fokus på ekonomi och lönsamhet. Är du rätt person väntar ett drömjobb. Läs mer om tjänsten här!

Rådgivare till Skogsentreprenörerna!

Skogsentreprenörerna jobbar med att skapa rätt förutsättningar för sina medlemmar – och nu stärker vi vår service med ytterligare en rådgivare. Huvudfokus ligger på frågor som på ett eller annat sätt rör kalkylering, avtal, uppföljning och budgetering. Är du rätt person väntar ett drömjobb!

Skogen och skogsråvaran spelar en central roll i omställningen till ett fossilfritt samhälle – och nästan allt arbete med att sköta om landets skogar görs idag av Skogsentreprenörernas medlemsföretag. Nu söker vi dig som brinner för att hjälpa våra medlemmar i att bli bättre på att kalkylera, läsa avtal och annat som krävs för att öka lönsamheten.

Hos Skogsentreprenörerna blir du en nyckelperson i en liten stab med skickliga medarbetare, alla handplockade för att lösa det mesta och få saker att hända. Därför lägger vi också stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa behöver du vara en lagspelare, men också självgående och ansvarstagande. I gengäld kan vi lova ett utåtriktat och stimulerande jobb som ger mycket tillbaka. När du sedan blivit varm i kläderna och lärt dig våra verktyg som Skogsmaskinsindex och Maskinkalkylen, hoppas vi också att du vill företräda våra medlemmar i olika branschforum och utvecklingsprojekt.

Vem är du?
Vi tror att du har god erfarenhet och förståelse för småföretagandets möjligheter och utmaningar. Kanske har du tidigare själv varit skogsentreprenör men sadlat om för att jobba med ekonomi i någon form? Kanske arbetar du idag som produktionsledare med entreprenadfrågor hos något av landets skogsbolag, eller varför inte på en redovisningsbyrå nischad mot mindre företag?
I rollen är det meriterande med hög pedagogisk förmåga och serviceanda. God förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift ser vi som en självklarhet.

Placeringsort
Vi har huvudkontoret i Stockholm men tjänsten utgår från din bostad. Hyrd kontorsplats kan diskuteras.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning på vår arbetsplats.

Varmt välkommen med din ansökan, personligt brev och CV, till magnus.nilsson@skogsentreprenorerna.se. Urvalet sker löpande så vi behöver ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 24 april.

Har du ytterligare frågor om tjänsten? Kontakta antingen vår företagsutvecklare Mats-Erik Larsson som blir den du kommer arbeta närmast, eller verksamhetsledare Magnus Nilsson.

Mats-Erik Larsson
Företagsutvecklare
010-480 98 50
mats-erik.larsson@skogsentreprenorerna.se

Magnus Nilsson
Verksamhetsledare
070-206 85 98
magnus.nilsson@skogsentreprenorerna.se

Skogsentreprenörerna – branschorganisationen för professionella och ansvarstagande entreprenörer i skogen.

Undrar du något?

Kontakta oss gärna