Skogsentreprenörerna söker företagsutvecklare med inriktning avtal och juridik

Har du koll på juridik och brinner för verksamhetsutveckling? Vill du vara med och skapa en lönsam skogsentreprenad? I så fall har vi ett spännande jobb för dig! Branschorganisationen Skogsentreprenörerna söker nu en företagsutvecklare. Som företagsutvecklare arbetar du med rådgivning till våra medlemmar – och du blir vår specialist på juridiska och avtalstekniska frågor.

Vem är du?
Vi tror att du har minst tre års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i någon närliggande bransch, och minst en treårig relevant universitets- eller högskoleutbildning – gärna med juridisk inriktning. En bra merit är dessutom om du har skoglig kunskap.

Dina personliga egenskaper kommer att vara helt avgörande för tjänsten. För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann, strukturerad och flexibel. Samtidigt behöver du vara utåtriktad, ha god servicekänsla och vara bra på att ta alla typer av människor och situationer. Vi är en liten organisation och hos oss är det viktigt med både eget driv, självständighet och god samarbetsförmåga.

I ditt arbete kommer du bland annat att ansvara för tolkning och råd kring avtal. På olika sätt kommer du också bidra att stärka medlemmarnas juridiska kunskaper. Du kommer även ansvara för vårt samarbete med den juridikbyrå som vi använder vid mer komplexa ärenden.

Vilka är vi?
Skogsentreprenörerna är en medlemsägd branschorganisation för entreprenörer i skogen. Både företagare som har maskiner och manuella medlemmar som erbjuder tjänster som röjning, planläggning och plantering.

Tillsammans med det helägda certifieringsbolaget SE Certifiering samlar vi fler än 1000 egenföretagare verksamma över hela landet. Med Samverkan, Kunskap, Opinion och Gemenskap (Skog) utvecklar Skogsentreprenörerna branschen.

Krav
Minst 3-årig universitets- eller högskoleutbildning
B-körkort
Kunskap i engelska
God IT-vana och kunskap i Office 365

Placering
Valfri placering i landet, men vi ser gärna att du som söker bor i norra delen av Sverige. Det finns möjlighet att ha kontorsplats i hemmet. Resor i tjänsten förekommer.

Övrigt
Heltidsanställning 100 procent. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansökan med personligt brev och CV skickas till jobb@skogsentreprenorerna.se

Sista ansökningsdag
Den 16 januari 2022

Frågor?
För frågor om tjänsten och Skogsentreprenörerna:

Kolbjörn Kindströmer, ordförande och
tillförordnad verksamhetsledare Skogsentreprenörerna
070-569 30 03
kolbjorn.kindstromer@skogsentreprenorerna.se

Vid frågor om ansökningsprocessen:
jobb@skogsentreprenorerna.se

Undrar du något?

Kontakta oss gärna