Skogsentreprenörerna söker Verksamhetsledare

Skogsentreprenörerna är en medlemsägd branschorganisation som utvecklar Sveriges skogsentreprenörer och driver samhällsfrågor för att utveckla den skogliga näringen. En viktig del för Skogsentreprenörerna är att vara med och forma framtidens skogsbruk. Vi tar vårt opinionsbildningsarbete på allvar och driver medlemmarnas frågor med stort engagemang. Tillsammans med dotterbolaget SE Certifiering samlar Skogsentreprenörerna närmare 1 000 egenföretagare inom skogsnäringen.

Vill du ta nästa steg i karriären?
Som Verksamhetsledare för Skogsentreprenörerna får du möjlighet att utvecklas både i ditt ledarskap och affärsmannaskap. Hos oss får du driva utvecklingen mot en väl ansedd och lönsam skogsentreprenadbransch.

Rollen som Verksamhetsledare innebär ett verksamhetsansvar för hela organisationen (det vill säga både Skogsentreprenörerna och SE Certifiering) och personalansvar för samtliga ca 7 engagerade medarbetare som ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig. I rollen finns stora möjligheter till utveckling och i samarbete med föreningens styrelse kommer du att arbeta för att skapa en långsiktigt hållbar och lönsam bransch.

Vem söker vi
För att lyckas i rollen tror vi att du som söker behöver vara en trygg ledare med dokumenterad erfarenhet av chefs- eller ledarskap. Vi tror också att du har tidigare erfarenhet av såväl budget- som personalansvar. Du har en god kommunikationsförmåga och vill leda ett team med motiverade medarbetare till framgång. Ett starkt affärsdriv hjälper dig att utveckla föreningen och dess medlemmar.

I en branschorganisation dyker det ständigt upp nya frågor och det är viktigt att du har en god förmåga att prioritera det viktigaste, att du kan möta alla typer av personer och att du slutför det du tar dig an.

Krav

  • Dokumenterad chefs- eller ledarerfarenhet
  • Dokumenterad erfarenhet av budget- och resultatansvar
  • För tjänsten relevant högskole- eller universitetsutbildning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift
  • God IT-vana (inklusive Office 365)

Skoglig erfarenhet och erfarenhet från entreprenörsföretag/bransch är meriterande.

Plats
Valfri placering i landet. Möjlighet till att ha kontorsplats i hemmet.

Skogsentreprenörerna är en rikstäckande organisation och rollen som Verksamhetsledare innebär resor i hela landet.

Start
Heltidsanställning 100 procent. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök
Ansökan med personligt brev och CV skickas till jobb@skogsentreprenorerna.se

Sista ansökningsdag

2021-09-26 – urval sker löpande.

Frågor

Kolbjörn Kindströmer, Styrelseordförande, Skogsentreprenörerna

070-569 30 03

kolbjorn.kindstromer@skogsentreprenorerna.se

Undrar du något?

Kontakta oss gärna