Nu finns Mina sidor med inloggning via Bank-id här på vår hemsida. Ändra dina företagsuppgifter och gör din självkontroll snabbt och smidigt.


Det stundar nyheter för dig som medlem i Skogsentreprenörerna. Från och med nu uppdaterar du enkelt själv dina företagsuppgifter via Mina sidor här på Skogsentreprenörernas hemsida. Tryck på Mina sidor och logga in med ditt personliga Bank-id, som du fått via din bank.
Korrekta medlemsuppgifter är viktigt för att vi ska kunna ge rätt service och bli än spetsigare på att takta våra tjänster efter medlemmarnas behov. Dessutom betyder rätt uppgifter rätt medlemsavgift.
På mina sidor kan du som certifierad via SE Certifiering också göra din självkontroll. Under året kommer fler tjänster via Mina sidor.

Vill du veta mer? Titta gärna på vår instruktionsfilm >>>

Osäker? Kontakta någon av Skogsentreprenörernas företagsutvecklare

Undrar du något?

Kontakta oss gärna