Skogsentreprenörerna söker nu en certifieringsansvarig! Gillar du ordning och brinner för service? Vill du vara med och skapa en väl ansedd skogsbransch? Då har vi ett spännande jobb för dig!

Branschorganisationen Skogsentreprenörerna söker nu en certifieringsansvarig till dotterbolaget SE Certifiering. Som ansvarig blir du en nyckelspelare – och vi vågar lova en varierad vardag där du bland annat handlägger PEFC-certifieringar och reviderar de anslutna företagen ute i fält. När du blivit varm i kläderna kommer du även att företräda SE Certifiering och Skogsentreprenörerna i olika branschforum där vi driver entreprenörernas frågor. På sikt ska du avlasta din verksamhetsansvariga kollega och ha helt egna ansvarsområden.
Det här är en av våra absolut viktigaste tjänster och det finns goda chanser att växa både i din yrkesroll och som människa. Är du rätt person väntar ett drömjobb!

Vilka är vi?
Skogsentreprenörerna är en medlemsägd branschorganisation som tillsammans med certifieringsbolaget SE Certifiering samlar närmare 1 000 egenföretagare inom skogsnäringen. Skogsentreprenad bedrivs i alla delar av landet, och en certifiering enligt PEFC-standarden är medlemsföretagens viktigaste verktyg för att visa att man bedriver ett professionellt företagande.
I en branschorganisation dyker det ständigt upp nya frågeställningar, och du ingår i ett lag med sju engagerade kollegor som ser fram emot att få utvecklas ihop med dig. Ditt arbete kommer ställa krav på självständighet och stort ansvarstagande, tillsammans drar vi upp gemensamma riktlinjer för vårt arbete och kan känna oss trygga i våra beslut.

Vem är du?
Vi tror att du är relativt nyutexaminerad – kanske från en högre utbildning inom skog eller organisationsutveckling? Skoglig kunskap står högt på vår önskelista, och det är meriterande med erfarenhet från ledningssystem och certifieringar. Dina personliga egenskaper kommer att vara helt avgörande. För att lyckas i rollen krävs en stabil inre kompass och hög integritet. Samtidigt behöver du vara utåtriktad och nyfiken men också ha förmågan att bygga förtroende. Vi tror även att det krävs ordningssinne, driv och god samarbetsförmåga. Vi finns till för att serva våra anslutna företag och du måste ha lätt för att ta alla typer av människor.
Kan du skog, är strukturerad och social? Kanske är det just dig vi söker!

Övrigt
Heltidsanställning 100 procent. Tillträde enligt överenskommelse.

Krav

3-årig högskoleutbildning

B-körkort
Engelska

God IT-vana
Office 365


Placering
Valfri placering i landet. Möjlighet till att ha kontorsplats i hemmet.


Frågor

Anna Björk, verksamhetsansvarig SE Certifiering

070-333 06 64

anna.bjork@skogsentreprenorerna.se


Ansökan

Ansökan med personligt brev och CV skickas till jobb@skogsentreprenorerna.se


Sista ansökningsdag

2021-04-04

Undrar du något?

Kontakta oss gärna