Med anledning av det allvarliga Corona-läget ställer vi in våra PEFC-kurser tillsvidare.

Med anledning av det allvarliga Corona-läget ställer Skogsentreprenörerna in sina kurser tillsvidare. Skogsentreprenörerna följer myndigheternas riktlinjer och jobbar aktivt för att minimera antalet fysiska möten, sammankomster och resor i landet. Förfallna kursdatum kommer inte att medföra några utmaningar för din certifiering.
Vi återkommer med nya kursdatum längre fram.

Skogsentreprenörerna vill också påminna om att på daglig basis hålla sig uppdaterad. För senaste nytt gå in på Folkhälsomyndighetens- och Arbetsmiljöverkets hemsidor. Konkreta frågor kring vad som gäller för dig som arbetsgivare besvaras i första hand av arbetsgivareorganisationen Gröna Arbetsgivare.

Skogsentreprenörernas grundstrategi är att minimera antalet fysiska möten, sammankomster och resor över landet.

Undrar du något?

Kontakta oss gärna