Kolbjörn Kindströmer – ny ordförande i Skogsentreprenörerna!

Vid Skogsentreprenörernas årsstämma i Lund, valdes Kolbjörn Kindströmer från Nora, till ny styrelseordförande efter Bernt Hermansson.

– Jag är både hedrad och stolt över förtroendet som jag fått. Som skogsentreprenör finns det inget finare uppdrag – och jag ser fram emot att få fortsätta jobba med att skapa bättre förutsättningar för landets entreprenörer.

Kolbjörn Kindströmer som under flera år varit vice ordförande i organisationen driver till vardags Kindströmer Skog & Salix AB, som kör för Mellanskog och Sveaskog. Parallellt driver han tillsammans med sin bror och son familjegården med egna stora skogsarealer.

– Det känns otroligt fint att få ta över efter Bernt Hermansson. Mycket har hänt under hans år som ordförande och för den nya styrelsen kommer mycket handla om att ytterligare spetsa vår medlemsnytta. Högt på agendan kommer förstås att utveckla vårt nyligen påbörjade arbete med bättre villkor och ett tätare samarbete med våra uppdragsgivare.

Till vice ordförande valdes ledamoten Anders Öhman, Anders Öhman Skog AB. Ny i styrelsen är också Lars Blixt, Firma Lars Blixt.

Undrar du något?

Kontakta oss gärna