Vi söker en självgående kommunikatör och PR-ansvarig

Skogsentreprenörerna är branschföreningen för Sveriges grönaste företagarkår och vi letar nu efter en ny kollega till vårt huvudkontor i Stockholm. Här finns ett riktigt roligt jobb att sätta tänderna i och du kommer att vara mycket efterlängtad!

Vi behöver kommunicera mera, både i ord, bild och handling! Vi har under de senaste åren arbetat hårt för att vidareutveckla vår förening till den moderna småföretagarförening våra medlemmar behöver. Vi har nu ett väl genomarbetat varumärke och en tydlig inriktning på verksamheten.

Nu söker vi någon som kan utveckla och ansvara för kommunikationsfunktionen i organisationen; vår intern- och externkommunikation och våra PR-aktiviteter i en blandning av strategiskt kommunikationsarbete och operativ verkstad.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Utveckla och ansvara för vår medlemskommunikation
• Ansvara för att uppdatera och utveckla vår hemsida och våra andra sociala medier
• Utveckla och ansvara för övrigt tryckt och publicerat material
• Bistå vd med debattartiklar och annan skriven text
• Utveckla och ansvara för våra PR-aktiviteter och mässengagemang

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är resultatorienterad, strukturerad och bra på att koordinera. Som en del av en grupp med nära samarbete värdesätter vi att du är prestigelös och en god lagspelare.
Du är inte rädd för att hugga i och löser på ett självgående sätt de frågeställningar som uppstår.

Vi vill att du har vana av att leda och arbeta i projekt och att du behärskar wordpress och enklare film- och bildredigering. Du förväntas skriva mycket själv, så din
svenska är prickfri. Erfarenhet från branschförening, skogsbruket eller annan entreprenadbransch är meriterande men inget krav.

Vi ser fram emot din ansökan (som ska innehålla CV, personligt brev samt gärna referensmaterial) snarast, men senast den 30 november till
torsten.kinnefors@skogsentreprenorerna.se 
Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så vänta inte
med din ansökan!

Anställningen är till att börja med en projektanställning om 2 år.
Tillträde snarast.
Placeringsort Stockholm.

Undrar du något?

Kontakta oss gärna