Bernt Hermansson

Är 54 år och bor i en villa i Vindeln. Jag är gift med Yvonnie som är lärarinna och vi har tre söner. Den äldsta sonen Mikael jobbar med olika uppdrag inom företaget. Mellansonen Nicklas är revisor och jobbar på KPMG i Stockholm. Den yngsta sonen Rickard läser till civilekonom på Umeå Universitetet.

Jag driver ett kombinerat skogsmaskinsföretag och åkeri tillsammans med min kompanjon Lars-Anders Nilsson. Drivande för mig som företagare har alltid varit att utveckla företaget och att utvecklas själv som person. Jag har också alltid satt i centrum att vi ska ha en god relation till kunden.

Min fritid har under åren ägnats mycket åt slalom och fotboll som har varit sönernas stora intressen. Den senaste tiden har intresset för att resa och upptäcka världen blivit större och vi reser gärna bort till varmare länder och kopplar av. Under sommaren köpte vi en sommarstuga vid en sjö utanför Vindeln. Vi började spela golf och tycker det är roligt, men tyvärr tar det lite mycket tid. För övrigt är jag en sällskapsmänniska och tycker mycket om att umgås med våra vänner.

Jag har varit aktiv inom SMF sedan 1983. Jag sitter också med i SLA Norr.

För mig är SMF en viktig organisation som kunskapsförmedlare mellan olika företag och där vi kan föra en diskussion om gemensamma frågor.

Bernt Hermansson

Ordförande, skogsentreprenörbernt.hermansson@skogsentreprenorerna.seMobil: 070-374 86 52